zondag 25 december 2011

Zalig kerstfeest allemaal!

Hoi allemaal,

hier even een berichtje van mij op deze eerste kerstdag. Jullie zullen wel gemerkt hebben dat ik deze week geen berichtjes of kaartjes op mijn blog heb gezet. Zoals sommige van jullie weten is afgelopen maandag mijn moeder overleden.
Afgelopen vrijdag was de uitvaart. Het was een hele mooie dienst.
Op deze eerste kerstdag denk ik aan vroeger toen ik nog klein was. Mijn moeder dekte dan altijd de tafel heel feestelijk ondanks dat ze het niet breed hadden met drie kleine kinderen. Ik vond het geweldig hoe zij daar van genoot! Mijn moeder was zowiezo altijd blij met de kleine dingen in het leven. Dat heb ik gelukkig van haar geleerd. Ik kan ook heel blij zijn met de kleine dingen in het leven, zoals al die lieve woorden en kaartjes van jullie terwijl ik jullie eigenlijk op een paar na, nog nooit echt ontmoet heb. Ik ben hier zo blij mee! Dat er toch hele lieve mensen zijn die aan je denken als je het moeilijk hebt.
De foto die ik hieronder heb geplaatst is het bloemstuk dat wij, haar kinderen, hebben laten maken voor haar uitvaart. Mijn moeder maakte met kerst altijd kerststukjes met takken uit haar eigen tuin. De gebruikte takken in dit bloemstuk zijn dus ook uit haar eigen tuin. Dat zou zij heel mooi hebben gevonden!  Mam, ik zal je nooit vergeten!

Ik wil jullie allemaal hele fijn kerstdagen wensen en een gelukkig en gezond 2012!
Geniet van elkaar!

Lieve groetjes Pouwla.


5 opmerkingen:

 1. Heel veel sterkte meisje, wat moet dit moeilijk zijn , zo snel al kerstdagen na dit afscheid van je moeder. Liefs,Plony

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gecondoleerd met het overlijden van je moeder. Je moeder kun je nooit missen en vooral zo vlak voor de feestdagen komt dat extra hard aan. hopelijk kun je het verdriet snel een plekje geven en dan inderdaad alleen nog terug kan denken aan de leuke en moie herinneringen van vroeger. Ondanks het grote verlies en verdriet wens ik je toch fijne feestdagen

  groetjes
  Debby

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gecondoleerd met het overlijden van je moeder.
  groot gemis, ik wens jou en je familie heel veel stertkte
  Liefs esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jullie hebben een prachtige bloemstuk voor jullie moeder gemaakt Pouwla! Heel veel sterkte!
  Liefs, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Pouwla,
  ik wil je heel veel sterkte wensen met dit grote verlies...wat hebben jullie een prachtig bloemstuk voor jullie moeder gemaakt!
  Zo'n afscheid komt altijd te vroeg, zeker als het om je moeder gaat...hou je haaks en hopelijk kun je het verdriet na een tijd een plaatsje geven!
  grtz Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen