woensdag 7 december 2011

Kerstkaartje

Hoi allemaal,

allereerst dank jullie wel voor de lieve reactie's op mijn vorige kaartje! Hier ben ik heel blij mee en doet me echt goed. En vooral op dit moment. Ik moet even vertellen dat ik erg verdrietig ben omdat het niet goed gaat met mijn moeder. Zij heeft al jaren alzheimer en is in de laatste fase van haar leven. Zij is pas 67 jaar. Afgelopen zaterdag ben ik bij haar geweest en heb ik afscheid van haar moeten nemen. Door omstandigheden kan ik niet bij haar zijn. Het is nu afwachten. Ik kan jullie vertellen dat dit heel zwaar is.
Maar ik had dit kaartje nog afgemaakt en wil het jullie toch graag laten zien. En door clubs en mijn blog heb ik toch een beetje afleiding.

Liefs Pouwla.

5 opmerkingen:

 1. Hallo Pouwla,

  dit is weeer een hele leuke kaart.

  Groetjes, Friedy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Pouwla,
  Een prachtig kaartje, en wat kan dat geknutsel dan toch een fijne afleiding zijn....want wat een narigheid!
  Lijkt me vreselijk je moeder zo te zien, en nog zo jong! Veel sterkte gewenst!
  Lieve groet, Hilde

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Pouwla,
  bedankt voor je leuke reactie! Je kerstkaart is erg mooi geworden!
  Een heel triest bericht over je moeder en nog zo jong! wat ongelooflijk zwaar moet dat zijn en ik wens je dan ook heel veel sterkte!!
  grtz Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hi lieve Pouwla, wat een verschrikkelijk nieuws meis en wat moeilijk om te weten dat je afscheid hebt moeten nemen en dat je haar niet meer kan zien. Ik denk aan je meis...

  Je kaart is trouwens wel prachtig zeg en ik wil je nog bedanken voor je o zo prachtige kerstkaart!!!! Daar ben ik zo blij mee! Superlief!!!

  Hele dikke kus, Chantla

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een super mooie kerstkaart met prachtige details! Gelukkig heb je met je gefreubel wat afleiding, het is verschrikkelijk om afscheid van je moeder te moeten nemen en dan op deze manier. Ik wens je heel veel sterkte toe.
  Liefs, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen