maandag 24 maart 2014

Hieperdepiep Hoera! WLVC 1 jaar!!

Hoi blogvriendinnetjes,


Vandaag is het een jaar geleden dat Plony met WLVC het internet op ging.
En ik ben natuurlijk heel trots dat ik van dit team deel mag uitmaken!
En ik hoop dat ik dit nog heel lang mag doen! Ook hebben we geweldige sponsoren die ons elke keer weer voorzien van hele mooie prijzen en nu we vandaag feest vieren hebben we een  hele lieve sponsor die een verrassing voor ons had.....


Anne-Marije heeft ons de volgende schitterende mal beschikbaar gesteld....


en die mogen we aan een volger van dit blog geven......hoe lief is dát dan. Geweldig toch dat onze sponsors zo met ons mee leven. Daar zijn we met zijn allen heel dankbaar voor.


Natuurlijk zijn wij met z'n allen ook heel blij met de meer dan 400 volgers die we inmiddels hebben....wat een geweldige creaties laten jullie ons toch steeds weer zien bij de challenges. Bij de lopende challenge is onze vraag om iets van muziek te laten zien en uit de deelnemers van deze challenge gaan we een extra winnaar halen die dus deze prachtige mal krijgt van Anne-Marije.Nog een reden meer om mee te doen dus en dat kan nog tot 2 april 18.00 uur. laat ze maar zien de muzieknootjes, of instrumenten of welke draai je er ook aan geven wilt!
Wij als team WLVC gaan nog heel graag door met dit vintage-blog en we hopen dat jullie er allemaal bij blijven om mét ons te genieten van alles wat er hier gebeurtLieve groetjes van:

Henriëtte, Anneke, Jacomijn, Janet, Liesbeth, Pouwla, Nicole, Christa en van Plony. 
 2 opmerkingen:

  1. Whoww super is deze mal, een reden te meer om mijn kaartje maar snel te plaatsen, hihihi.

    liefs Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Pouwla. Wat een leuk cadeau van Anma. Ik heb gistern mijn kaart geplaatst. Dus wie weet. Ik blijf deze blog zeker volgen en meedoen met de uitdagingen die zijn erg leuk. Groeten Trijntje.

    BeantwoordenVerwijderen