maandag 7 april 2014

Als mam twee dagen van huis is.....

Hoi blogvriendinnetjes,

het weekend op de art especially was heel leuk!
Ik was daar met Jolanda en we hadden een fijn hotel.
Lekker gegeten, geworkshopt enz...
De reis was wel erg lang, 3,5 uur maar was het meer dan waard!
We hebben superleuke spulletjes geshopt en we zijn ook een paar
mede bloggertjes tegengekomen, zo leuk!

Maar wat bedoel ik nu met de titel boven dit berichtje zul je je
afvragen???
Wel, ik kwam gisteravond helemaal uitgeteld thuis, en het
leek wel of ze een granaat in m'n hut hadden gegooid!
Overal rommel, vieze was, lege borden, papiertjes enz enz...
Je kent dat wel.
Wat kunnen twee mensen, m'n man en dochter, een rotzooi
produceren op twee dagen tijd!!!
Ik dacht vandaag heerlijk rustig de week te kunnen beginnen,
niet dus! Gelijk maar weer ruimen en wassen.....

En vanmiddag had ik helemaal gehad! Ik dacht, nu ga ik aan de 
kaart! En dit is 'm geworden.


De ronde stans achter het jute heb ik op de beurs gekocht.
Deze is zo mooi hé. Ook de tekst is nieuw en is van LOTV.
Het rozenpapier is uit een nieuw blokje van MD.
Ik ben benieuwd wat jullie van deze kaart vinden.

Nu ga ik nog even uitpuffen en wens ik jullie een fijne week!

Tot mijn volgende post, liefs Pouwla.

34 opmerkingen:

  1. Je hebt ondanks dat je geen puff had een leuk vrolijk kaartje gemaakt mooi de bloementoef.
    groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  2. O, wat leuk dat je ook zo'n mooi weekeinde hebt gehad! Ik heb gister er ook van genoten, er was genoeg moois te zien hé?!

    Wat een domper dan alleen wanneer je zo thuis komt.... Denk je lekker aan het werk te kunnen met al het nieuwe ;-) Maar dat is gelukkig toch uiteindelijk nog gelukt!!! Je kaart is schitterend. Liefs Lotte

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hahaha heel herkenbaar! Ook al vraag ik voor die tijd....hou het wel netjes he...dan nog! Heel irritant! Maar groot gelijk heb je even de boel de boel laten en lekker ontspannen knutselen met je nieuwe spulletjes! Leuk hoor die stans en tekst! Mooi gemaakt!
    Liefs Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Prachtige kaart Pouwla met alle nieuwe spulletjes erop. Gelukkig had je daar nog energie voor toen je alles weer aan de kant had. Maak volgende keer maar bindende afspraken met het thuisfront als je op stap gaat of stel iets héél fijns in het vooruitzicht als ze de boel op orde houden. Je kunt vast wel iets bedenken waar ze gevoelig voor zijn. Lieve groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Haha dat is nog eens een verrassing bij thuis komst !
    Maar gelukkig ben je nog aan een kaartje toe gekomen,
    want hij is echt super mooi ☺
    Gezellige en fijne nieuwe week ☼
    Liefs van Erica
    {Heidebloempjuh}

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Zo herkenbaar! Fijn dat je het leuk hebt gehad.
    Je kaartje is prachtig!
    gr. Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Zo zie je maar weer Pouwla je bent onmisbaar in huis, maar leuk is anders om zo thuis te komen, en het ergste is zij zien het niet eens, terwijl jij je loopt te ergeren, maar gelukkig is het weer opgeruimd en heb je een schitterende kaart gemaakt, supermooi.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Balen is dat als je thuiskomt en verwacht in een net huis thuis te komen (want zo zag het eruit voor je wegging) en is het een wanorde.... Je blije humeur is op slag weg!
    Fijn dat je je toch heerlijk vanmiddag kon ontspannen. Het is een schitterende kaart geworden.
    Groetjes Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hee Pouwla, wat jammer dat ze met granaten aan het gooien zijn geweest *LOL* en goed van je dat je vanmiddag met je spulletjes aan de slag bent gegaan. Het is een beauty van een kaart, mooie stans en een hele mooie bloementoef. Ik vond het ontzettend leuk om Jolanda en jou tegen te komen op de beurs en kennis te maken, misschien volgende keer met z'n allen aan "een bakske"? Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik heb een goede tip Pouwla....de volgende keer direct rechts omkeer maken en zeggen dat je weer terug kom als het is opgeruimd, hihi. Heb ik ook één keer gedaan, ik zei als het netjes is bellen jullie me maar! Net wat je zegt ze hoeven niet aan de schoonmaak, alleen maar opruimen!!! dus ik snap je helemaal...heb je een tof weekend en dat is in één klap op de achtergrond, en gelukkig heb je even tijd voor ontspanning genomen vanmiddag en je hebt een schitterende kaart gemaakt met je nieuwe mal, prachtig is ie hè!....zul je vast vaak gebruiken. ook het nieuwe papierblokje van MD is prachtig. Ik heb weer zitten genieten van je kaartje!
    Liefs van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Nou Pouwla, ondanks de drukte van ruimen en wassen heb je een prachtige kaart gemaakt. Heerlijk is dat , je vind dan echt de rust weer terug in jezelf. Het is weer een ware bjoetie.
    liefs Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Je hebt ze niet goed opgevoed dan , Pouwla. Ik had het ze zelf laten opruimen .... LOL. Maar ik vind het wel tof om te lezen dat jullie het zo gezellig hebben gehad !! Dat pakken ze je niet meer af. En je hebt meteen een prachtige kaart gemaakt .... in mijn favoriete kleur !
    FIJNE WEEK !!
    XX Christa.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik lees iedere keer hierover, en geloof dat het erg leuk was daar. Even balen he, zo thuiskomen. Maar laat lekker het positieve gevoel over het weekeind overheersen. Stijlvolle creatie heb je gemaakt. Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Heel mooi kaartje Pouwla....Prachtig die bloementoef...en fijn dat je een leuke dag heb gehad op het stempelevent....alleen wel jammer dat ze er thuis een beetje een rommeltje van gemaakt hadden...maar ze zullen wel blij geweest zijn dat mams weer thuis was....

    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Supergave kaart en je hebt geweldige dingen gekocht...die doen de rommel wel weer vergeten....
    Liefs van Plony

    BeantwoordenVerwijderen
  16. hoi Pouwla
    dat is balen he als je thuiskomt, ha,ha ja ze kunnen er dan wat van, maar je hebt een super mooie creatie gemaakt en ben benieuwd naar de rest wat je heb gekocht want je hebt net als ik , je lekker uitgeleefd ha,ha en zo leuk om je weer te zien.
    liefs An

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hoi Pouwla
    Een treinreis kan mij niet lang genoeg duren, ik vind het heerlijk in de trein, als we in augustus naar de beurs in Den Bosch gaan , gaan we ook lekker met de trein.
    Dat je huis een puinhoop was is een beetje minder, maar je ziet het, als mams weg is hodt paps het niet in de hand.
    Je kaart is weer een plaatje, zeker met de mooie mal, bofkont.
    Liefs Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Geweldig weer ,lekker vrolijk, mooi papier en met die bloemen is het echt super! Ja inderdaad als de kat van huis is ...... hoop dat je dag daardoor niet minderleuk is geworden!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Hoi Pouwla,
    Vervelend als je in zo'n bende thuis komt, gelukkig heb je 2 fijne dagen gehad, mooie spulletjes gekocht én nog een prachtige kaart gemaakt...
    Liefs Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Och wat jammer dat je zo'n rommel aantrof in huis Pouwla......maar hee, je hebt een super leuk en tof weekend gehad. Dat nemen ze niet meer van je af. Wat goed dat je nog een beetje energie over had om deze prachtige kaart te maken! Ziet er erg leuk uit met die prachtige bloemen!
    Lieve groetjes en rust goed uit, Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Wat een domper om zo thuis te komen, ik kan me indenken dat je er een beetje boos en/of verdrietig van werd. Gelukkig heb je je er toch overheen gezet en hebt uiteindelijk een schitterende kaart gemaakt, ik vind hem prachtig met zoveel mooie bloemen erop.Goed om te lezen dat je een heerlijk weekend hebt gehad, wat fijn om zo te kunnen genieten en even alles te vergeten.
    Fijne week, liefs Hanny♥
    http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Lekker thuis komen! Maar niet heus, stelletje.....zou ik zeggen, tja vul zelf maar in, hihi. Maar jij hebt maar een mooi weekend gehad en dat pakken ze niet meer van je af. Leuk!
    En je kaart is echt prachtig!!! ja die mal is super!!!!Je bloementoef vind ik prachtig erop!! Ik vind het een wooooow kaart!
    Liefs Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  23. De stans is zeker heel mooi, maar de verwerking met dat jute ook. Jammer dat je na 2 superdagen zo'n ravage aantreft. Maar het is heel herkenbaar voor de meesten Wacht maar Pouwla tot je 80 bent, dan zou je het af en toe wel willen, nu werk je vaak en niemand op wie je kan mopperen hahaha. gr leny w

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Tsja dat is minder leuk thuiskomen dan....maar laat je er niet door weerhouden hoor om zo af en toe de boel de boel te laten en te genieten van je eigen dingen!! Zo te lezen heb je toffe dagen gehad en het resultaat zien we terug in deze schitterende creatie! Prachtig gedaan!

    Groetjes Richtje

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Hoi Pouwla, wij vonden het erg leuk jullie ontmoet te hebben. Prachtige kaart heb je gemaakt met je nieuwe spullen. Gr. Carin

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Wauw wat een mooie kaart. Mooi papier en een prachtig design. Je nieuwe ronde mal is ook heel mooie. Prachtig!! groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Jeetje wat moet dat een flinke domper voor je geweest zijn bij thuiskomst, maar goed je hebt een heerlijk weekend gehad, niemand die je dat afneemt

    ik vind je kaart schitterend Pouwla
    prachtig is die ronde mal

    Groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Hoi Pouwla
    Zo zie je maar weer hoe verwend ze zijn thuis door moeders en vrouw en hoe makkelijk ze zijn maar je super weekend pakken ze niet meer af. Het was een geweldige beurs op een mooie locatie met leuke gezellige mensen, ik vond het super jullie gezien en gesproken te hebben.
    Je kaartje met prachtige bloementoef is weer zooooo mooi.
    De tekst op mijn kaart komt van een stempel kit 'masculine' van Stampinback, hier staan o.a. luchtballonnen en een fotocamera op, de tekst vind ik ook erg mooi en is veelzijdig te gebruiken.
    Liefs, Danoesja

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Wat een Prachtige kaart.
    Ik vind hem heel mooi.
    En de kleuren zijn ook zo mooi.

    Veel liefs Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Wauw wat een bjoetie is er uit je handen gekomen na die grote puinhoop, Pouwla! Kan me voorstellen dat het je enorm tegenviel na zo'n heerlijk weekendje beurzen met je din Jolanda!!
    Ik vond het in ieder geval erg gezellig je weer gezien en gesproken te hebben.
    Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Wauw wat een mooie creaties.

    Kijk ook eens op www.hobbyspulletjes.nl voor leuke goedkope mallen.

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Nou das balen als je zo thuiskomt, maar gelukkig heb je een
    geweldig weekend gehad en kan niemand je af pakken en wat een
    prachtig kaartje heb je gemaakt!!

    Groetjes Ina

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Heel herkenbaar je verhaal, bij mij gaat zoiets niet anders hoor, wat is je kaart prachtig zeg, heelmerg mooi liefs Janny

    BeantwoordenVerwijderen